Circuit India - Triunghiul de Aur 9 zile 1099 euro

Circuit India - Triunghiul de Aur 9 zile 1099 euro29 Nov 07:00 - 07 Dec 14:00 - Oradea
Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea

Route

Circuit India - Triunghiul de Aur
DELHI - ALSISAR - ALSISAR - JAIPUR – FATEHPUR SIKRI - AGRA - DELHI

Servicii incluse:
- Ghid de turism atestat Alina Giurgiu
- Cazare 7 nopti in hoteluri de 4* cu Demipensiune
- Vizite si activitati conform programului
- Transport local cu autocar modern
- Taxe de aeroport
- Bilet de avion Bucuresti - Delhi - Bucuresti ( Budapesta la cerere)Servicii neincluse:
- Taxe de viza si procesare acte - 70 Euro / persoana (optiona)
- Asigurare medicala, intrari la obiectivele turistice (neinclus)

Ziua 1. BUCURESTI – DELHI
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru check-in si imbarcare . Sosire in Delhi dupa ora 00:00. Transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 2. DELHI - ALSISAR
Mic dejun. Plecare spre Alsisar, un oras feudal in centrul regiunii Shekhawati. Dupa aproximativ 6 ore veti ajunge in Alsisar si veti putea explora un oras traditional, recunoscut pentru fortareata sa, construita in anul 1755 pentru a proteja orasul aflat pe ruta comerciala a caravanelor dintre China si Orientul Mijlociu, dar si pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele infatisand zei, zeite, animale, dar si diverse scene din timpul colonizarii britanice. Cazare si cina la hotel.

Ziua 3. ALSISAR - JAIPUR
Mic dejun. Dimineata, plecare spre Jaipur. Orasul victoriei, Jaipur troneaza peste fascinanta zona desertica si peste locuitorii sai. Dupa-amiaza, vizitarea bazarului din orasul Jaipur cu ricsa. Cazare si cina la hotel.

Ziua 4. JAIPUR
Mic dejun. Dupa micul dejun, se va vizita Fortareata Amber, o atractie turistica situata la aproximativ 11 km de oras, la poalele muntelui. Deplasarea pana la aceasta se poate face cu jeep-ul sau, optional, pentru cei mai curajosi, cu elefantul. Pe drumul spre Fortareata Amber veti face un popas la Palatul Vanturilor – Hawa Mahal. Dupa-amiaza, vizita la Palatul Vanturilor – un complex covarsitor cu palate sofisticate, gradini si curti, arta decorativa si usi sculptate. Seara, transfer inapoi la hotel pentru cazare si cina.

Ziua 5. JAIPUR – FATEHPUR SIKRI - AGRA
Mic dejun. Dimineata, plecare spre Agra, cu un popas in Fatehpur Sikri pentru a vizita orasul abandonat, construit din gresie rosie, de catre Marele Mughal Imparatul Akbar drept capitala si palat in secolul al XVI-lea. Dupa amiaza plecare spre Agra, cazare si cina la hotel.

Ziua 6. AGRA
Mic dejun. Dimineata plecare spre Taj Mahal – un monument inchinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. Marmura alba a fost adusa de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanti. Construit de Imparatul Mughal Shah Jahan pentru a-si exprima dragostea pentru sotia sa, Mumtaz Mahal, la mijlocul secolului al XVII. In continuare, vizita la Fortareata Red Agra – o adevarata capodopera arhitecturala. Seara, intoarcere la hotel pentru cazare si cina.

Ziua 7. AGRA - DELHI
Mic dejun la hotel. Dimineata, plecare spre Delhi, sosire in oras si timp liber la dispozitie pentru a descoperi pe cont propriu orasul, cumparaturi si vizite individuale. Seara, cazare si cina la hotel.

Ziua 8. DELHI
Dupa servirea micului dejun, turul al orasului vechi. Turul incepe cu o vizita la Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareata Red Fort (din exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India si una dintre cele mai mari din Asia (din exterior). Turul continua apoi in noul Delhi cu o vizita la Qotub Minar – cel mai inalt turn de piatra din India, si apoi veti putea admira Poarta Indiei, Palatul Parlamentului si Casa Prezidentiala. Intoarcere la hotel, cina si transfer catre aeroport.

Ziua 9. DELHI – BUCURESTI
Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti/ Budapesta

Servicii incluse in pachet:
Biletele de avion Bucuresti – Delhi - Bucuresti, inclusiv bagaj de cala si de mana
Transport cu autocar modern dotat cu aer conditionat pe toata perioada circuitului
Ghid insotitor vorbitor de limba romana pe tot parcursul excursiei
Ghid local vorbitor de limba engleza pe tot parcursul excursiei
Cazare 7 nopti in hoteluri de 4* cu demipensiune
Plimbare cu ricsa in Old Delhi si Jaipur
Calatorie cu jeepul in Jaipur
Plimbare in Alsisar – Mandawa
Vizitarea marilor atractii din fiecare oras din circuit conform programului
Taxe de aeroport

Pachetul nu include:
Taxele de viza si procesare acte – 70 eur / persoana (optional)
Taxele de intrare la obiectivele turistice - 60 Euro / Persoana (optional)
Bacsis pentru ghizii si soferii locali
Asigurare medicala/storno

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA

Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere // formular de viza completat online // o fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea//copie scanata a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10Kb si maxim 300Kb.
Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.

Pentru rezervari si detalii:
Contact:
Eurovacanta Oradea, mail: intern@eurovacanta.ro
Tel: 0259-436652 ;0744-352355
Alina Giurgiu : 0744551797© 2019 Siguez