Tanuljon meg rajzolni, 3 nap alatt!

Tanuljon meg rajzolni, 3 nap alatt!16 Nov 16:00 - 18 Nov 16:00 - Csikszereda
Csikszereda

Route
More info

JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZ TANFOLYAM, ÉS
BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING
CSÍKSZEREDÁBAN

A pálcika embertől, a fotó realisztikus portréig, mindössze 3 nap. Mert rajzolni mindenki tud, csak meg kell tanulni másképpen nézni, látni. Eloszlatunk pár tévhitet, megértjük, hogy miért nem sikerült eddig, rákényszerítjük a szemünket, hogy másképpen nézzen, lásson, tanulunk pár technikát, és a harmadik napon olyan portrét tartunk a kezünkben, amiről korábban álmodni sem mertünk. A tanfolyam egy belső kommunikációs tréning is egyben, a gyakorlatok úgy vannak egymásra építve, hogy fejlesszék a jobb féltekét, és ennek következményeként, felerősödik minden olyan tulajdonságunk, amiért a jobb félteke felel: művészi látásmód, kreativitás, képzelet, fantázia, intuíció, játékosság, holisztikus látásmód, csak, hogy párat említsek a sok közül. A leghatékonyabb önbizalom fejlesztő módszer, mert ettől kezdve akarva-akaratlanul felmerül bennünk a kérdés: most, hogy ez sikerült, ki tudja, mi mindenre vagyok még képes, amiről azt gondolom, hogy nem.Időpont:
2018. NOVEMBER 16-17-18.
Pénteken 16,00-21,00
Szombaton 9,00-17.00 déltől 1 órás ebédszünettel.
Vasárnap 9,00-16,00.

Helyszín:
FODOR HÁZ
Csíkszereda, Kájoni János utca 1.

A tanfolyam ára:
300 RON
Az eszközöket én adom, nem kell hozni semmit, csak enni-innivalót.
A tanfolyam díját kezdéskor a helyszínen kell rendezni.

A tanfolyamot tartja:
JÁNOS ÉVA (Budapest)
a világszerte elismert módszer, okleveles oktatója.

Ajánlott korhatár: 13-75 év.

Mivel a terem befogadóképessége korlátozott, az érdeklődés viszont nagy, a jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadjuk, és amikor a rendelkezésre álló férőhelyek megteltek, a regisztrációt lezárjuk.
A megosztást hálásan köszönöm!

Jelentkezni lehet:
Telefon: 36 20 314 3313 (Budapest)
Aki szeretne jelentkezni, megköszönöm, ha bejelöl a Facebookon, megkönnyíti a kommunikációt, bármilyen kérdés felmerül, tudjunk üzenetet váltani. Magában az, hogy valaki bejelöli az eseményt, NEM számít jelentkezésnek. Csak a telefonon, e-mailben, illetve a Facebookon történő privát jelentkezéseket regisztráljuk.

Facebook: Éva János

E-mail: rajztanoda@gmail.com

www.jobbagyfeltekesrajztanoda.hu© 2019 Siguez