Metal Gates Festival

Metal Gates Festival16 Nov 17:00 - 18 Nov 23:30 - Bucharest
Quantic

Route
More info

Cu mare onoare, va putem anunta primele doua trupe ce vor concerta pe scena Metal Gates Festival 2018:

Rotting Christ se intoarce in Bucuresti, grecii nemaiavand nevoie de nici o prezentare. Acestia vor avea un set special pentru publicul roman, asa ca asteptati-va la o noapte de neuitat.

October Tide se reintorc de asemenea in Romania dupa 8 ani si vor prezenta fanilor romani ultimul lor album de studio, Winged Waltz, lansat in 2016, alaturi de capodoperele clasice ale trupei suedeze.

Abonamentele pentru 3 zile sunt la vanzare pe www.iabilet.ro si le gasiti la urmatoarele preturi:* ̶p̶r̶i̶m̶e̶l̶e̶ ̶5̶0̶ ̶d̶e̶ ̶a̶b̶o̶n̶a̶m̶e̶n̶t̶e̶ ̶-̶ ̶1̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶
* pana la 1 Mai - 130 RON
* pana la 1 Septembrie - 150 RON
* pana pe 16 Noiembrie - 170 RON
* pe parcursul festivalului - 200 RON

www.iabilet.ro/site/event/32393/

De asemenea, luam in considerare sa avem bilete pe zile, dar doar la intrare. Va vom tine la curent cu detalii in legatura cu acest aspect.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.© 2019 Siguez