Mattei Events: FlashMob Tango 07 - Unirii 1 Metrou, Primavaraaaa

Mattei Events: FlashMob Tango 07 - Unirii 1 Metrou, Primavaraaaa16 Dec 19:00 - 22:00 - Bucharest
Metrou Piata Unirii

Route
More info

Este al cincilea an de cand organizam flashmob la metrou, cu ocazia inceputului primaverii. Stiu ca unii daruiesc in fiecare zi si ei sunt un exemplu pentru noi ceilalti.

Va rog sa dati invite catre dansatorii de tango din lista voastra. Dati invite catre cunoscutii pe care doriti sa-i aduceti mai aproape de tango sau catre cei ce vor sa va vada dansand! Anul trecut am fost mai mult de 100 de dansatori, iar pentru scolile de tango este o oportunitate sa devina mai vizibile. Daca nu ati mai fost pana acum, va invit sa veniti! Energia degajata de acest eveniment este incredibila! Daca ati mai fost, stiti ce sentiment puternic emana si va fi foarte frumos sa il retraim!

Va rog sa puneti poze si filme aici, in pagina evenimentului, iar la locatie sa treceti chiar evenimentul in sine ("Mattei Events: FlashMob Tango 07 - Unirii 1 Metrou, Primavaraaaa").----------------------
Ca de obicei, locul este acelasi si vom folosi instalatia noastra de sunet: Metrou, tronsonul vechi, Unirii 1, la jumatatea peronului. Pe 07 Martie 2016 ora 19:00, incepem (este recomandabil sa ajungeti cu ceva timp mai devreme, adica la ora 18:45). La ora 19:30 terminam (da, stiu, carcotasii vor spune ca nu este flashmob pentru ca este prea lung - dar noi ne vom distra...si chiar mai mult de atat, veti vedea mai jos!). Muzica este asigurata de Tango DJ Crista Darie; ne va inspira sa dansam, sa uimim trenurile cu oameni, sa zambim, sa ne amintim mai apoi, iar ea va face trecatorii sa uite de ce au coborat la Unirii 1, va face copii sa danseze, va face parintii sa se bucure ca traiesc in Romania! :)
Cam asa se intampla acum mai bine de un an - in timp ce dansam, metroul venea: www.youtube.com/watch?v=LOnFDyv5k7o#t=77

Vom dansa fara sa ne punem pantofii de dans, asa cum suntem imbracati din oras. Pe jos este un fel de gresie (patratele), aveti in vedere sa nu purtati in ziua aceea genti sau lucruri voluminoase :). Eu intentionez sa cumpar cativa saci mari in care sa va puneti hainele, dar nu raspund pentru ele. Se termina muzica si plecam de aici la Practica Brava pe Franceza 56 la etaj.

Vor fi fotografi amestecati prin multime (doar fotografii buni reusesc sa faca poze spectaculoase in conditii de iluminare slaba cu persoane in miscare). Cand se termina muzica, ne luam lucrurile si plecam, dar nu inainte de a face o poza impreuna. Musai!
----------------------
Suplimentar, la aceasta editie, vom incepe sa strangem fonduri pentru Asociatia Pavel, asociatia ce se ocupa de copii bolnavi de cancer (de altfel, exista si un grup unde sunt multi dansatori de tango www.facebook.com/groups/616646315072646, grup care crede in actele de caritate). Ii rog pe toti cei care participa (dansatori invitati, prieteni) sa doneze (optional) un minim de 10 lei pentru acesti puiuti (langa Crista va fi un recipient unde puteti lasa bani si vor fi si voluntari cu urne prin zona).

Poze frumoase de la flasmob din trecut gasiti aici: www.facebook.com/media/set/?set=a.216703348471967.1073741826.211411739001128&type=1

si in pagina Mattei Events, in jurul datei de 1 Martie 2013.

Daca aveti conexiuni si puteti sa invitati reprezentanti ai media, va rog sa o faceti. Astfel putem promova tango-ul mai mult. Daca scolile de tango vor sa-si distribuie pliante, o pot face (cu inregistrare la mine in prealabil, pentru a fi permis), insa focus-ul este pe dans, pe primavara si pe a strange bani pentru copii bolnavi de cancer.

A venit primavara!

07 Martie 2016, ora 19:00, Unirii 1, Metrou - Vrei sa dansezi 30 de minute? :) - Nu ratati...© 2019 Siguez