Curs Indian Yoga Academy Cluj Napoca 26 octombrie-12 ianuarie

Curs Indian Yoga Academy Cluj Napoca 26 octombrie-12 ianuarie26 Oct 09:00 - 28 Oct 18:00 - Bucharest
Fitness Scandinavia

Route

Va prezentam un curs creat alaturi de un profesionist in domeniul YOGA din Anglia, cu peste 20 de ani de experienta si director & co-fondator la Scolii de Yoga F3 si al Academiei Tai ChiChi Kung F3 din Londa – Beko Kaygee.
Aprofundeaza tainele meditatiei si a eliberarii trupului si mintii alaturi de noi la cursul de instructor al Academiei Indian Yoga™.
Suntem conștienți de faptul că nu este ușor sa cedezi intre 6 si 12 luni din programul incarcat de zi cu zi pentru a parcurge un curs educational in paralel, de aceea din motive practice venim cu un concept intensiv al cursului in care au fost condensate cele mai relevante notiuni ale Academiei INDIAN YOGA.
Acest curs de instructor Nivel 1 se desfasoara pe o perioada de aproximativ 100 de ore pe perioada a 3 luni de zile unde inspiratia iti va fi provocata si vei elucida tainele Yoga cu unul dintre cei mai valorosi master traineri (formatori) chiar in Romania.Gaseste in sectiunile de mai jos continutul exemplificat al Cursului de instructor al Academiei Indian Yoga.
CONȚINUT PRACTIC ȘI TEORETIC APLICARE CURS
Acesta va cuprinde sarcini practice si teoretice, ce vor fi alocate studentilor atat in timpul cat si la sfarsitul fiecarui weekend de formare.

PRACTICA
1. De-a lungul cursului se cere ca studenții sa tina un jurnal si sa inregistreze toate sesiunile de practica din afara cursului: experiențele lor, descoperirile, dificultatile intampinate etc. Acest lucru va acoperi diverse aspecte ale antrenamentului de yoga, inclusiv;

Meditaţia
Exercițiile de respirație
Exercițiile de purificare
Pozitii yoga / Secvente de exercitii
Participarea la clasa
2. În timpul weekendului studentii pot fi rugați să practice și să pregătească un plan de predare pentru restul grupului în următoarea zi de formare.
De exemplu:
Exersați următoarele 3 pozitii de yoga șipregatiti un plan de predare catre restul grupului pentru duminica dimineata. Atunci cand planificati, gândiți-va la o ordine logică in care sa predati pozitiile, beneficiile lor, punctele de predare relevante, cueing, interdictii, modificări, adaptări și progresii.

TEORIE
La finalul fiecarui weekend, studentilor li se vor da sarcini/teme in vederea marcarii lor in weekend-ul urmator sau in ziua de evaluare.
Acestea vor consta in:

Sarcini de lectura;
Sarcini de scris precum prezentare feedback, teme de cercetare, opinii pe textul citit in cadrul sarcinilor de lectura, studii de caz si studii specific programului;
Foi de lucru;
Planificarea lectiei.

Vino alaturi de noi la cel mai elaborat curs de YOGA din Romania.


Past Events

Workshop Corex & Postural Training Bucuresti 22-23 Septembrie

22 Sep 09:00 - 23 Sep 18:00 22 Sep 09:00 - 23 Sep 18:00 - Bucharest Bucharest
Fitness Scandinavia Fitness Scandinavia
COREX Exercitiile pentru core antreneaza muschii din zona pelvisului, zona lombara, solduri si abdomen, in asa fel incat sa fie in armonie. Acest lucru asigura un bun balans si...   More info


© 2018 Siguez