Daruieste ziua ta şi trimite copiii din centre in tabere!

Daruieste ziua ta şi trimite copiii din centre in tabere!17 Dec 15:00 - 31 Dec 15:00 - Bucharest
Ajungem MARI

Route
More info

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în tabere pentru copiii din centre de plasament!

Oferă șansa unui viitor mai bun pentru aceşti copii susținând proiectul “Vacanţa (te face) MARE” și încurajând prietenii să doneze pentru cauza pe care ai ales-o.

Prin proiectul „Vacanţa (te face) MARE” dorim să oferim şi anul acesta tabere pentru 60 de copii din centre de plasament. Rolul taberelor este de a le oferi copiilor amintiri frumoase şi a le forma abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, prin jocuri, competiţii şi activităţi interactive în aer liber.

Fondurile strânse vor acoperi costurile de cazare, transport, masă, activităţi socio-educative și organizare.Costul taberei pentru un copil este de 650 de lei, iar fiecare donaţie poate acoperi costurile pentru o drumeție la cabana Diham, o excursie cu telecabina la Babele, Sfinx și Crucea Caraiman sau pentru o zi întreagă de tabără plină de jocuri și surprize.

Cum îți dăruiești ziua?

E simplu! Te înscrii completând formular online pe platforma oamenilor de bine, Galantom: www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-fundraiser-galantom/, noi îți creăm pagina, iar apoi tu o dai mai departe prietenilor și colegilor ca să te susțină prin donații.

Transformă-ți ziua în bucurie și educație pentru copiii din centre! Noi te provocăm să susții măcar un copil să beneficieze de o tabără la munte. Chiar dacă nu reușești să strângi toți banii pentru un copil, orice donație ne ajută să completăm suma totală.

Mulțumim! Împreună Ajungem MARI!
___________________________________________________
Programul educațional Ajungem MARI pentru copii instituționalizați și din medii defavorizate a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar între timp implică peste 1 000 de voluntari și ajută 2 000 de copii din București și 25 județe, extinzându-se treptat în și mai multe județe.

Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni MARI, responsabili, independenți și siguri pe forțele lor. Proiectele urmăresc dezvoltarea personală a copiilor și includ cursuri și ateliere creative, ieșiri educative, tabere de dezvoltare personală și vizite de orientare profesională. În 2015 proiectul “Dă-ți pasiunea mai departe” a obținut premiul pentru „Proiectul anului în domeniul educației” la Gala Națională a Voluntarilor.© 2019 Siguez