Transylvania Trail Camp 2

Transylvania Trail Camp 223 Aug 09:00 - 27 Aug 23:00 - Bran
Bran, Brasov

Route

Välkomna att hänga med på vår 10:e trailcamp i de magiska Transylvanienbergen. En natur och kultur som legat dold för de flesta i över 100 år. Det blir en kultur och äventyrs- och löparresa som visar dig några av europas vackraste berg. Piatra Craiulin bergen utforskas under tre dagar.Det är ett lite mer svårtillgängligt massiv som anses som de mest pittoreska bergen. Resan är för alla som kan förflytta sig 4-8 tim per dag i vackra berg.

Vi har ett eget backup team som stöttar genomförande och även egen grundläggande sjukvård om olyckan skulle vara framme. Alla guider pratar engelska och vi siktar även på att ha en svensk guide i varje löpargrupp.

Vi delar in alla i tre olika grupper och man kan byta grupp under resans gång om så behövs. Farten anpassas efter gruppen och är baserad i första hand på upplevelser och gemenskap. Vill ni springa hårdare så skall ni veta att de Rumänska guiderna är landets topp tre bergslöpare, så det finns även möjlighet att "sträcka full ut" så är önskvärt.Under resan kommer vi att någon gång ha utbildning i bergslöpning, vad som krävs, träning, teknik och taktik. Alla blir garanterat bättre löpare och får ett minne för livet. Dagarna blir långa och äventyrliga och på kvällarna provar vi den Transylvanska maten som är ungersk/tysk inspirerad. Över in Silva brun delar vi dagens upplevelser och lyssnar på rövarhistorier från världens alla berg så länge någon orkar lyssna.


Past Events

Transylvania Trail Camp 1

28 Jun 09:00 - 02 Jul 22:00 28 Jun 09:00 - 02 Jul 22:00 - Bran Bran
Bran, Brasov Bran, Brasov
Välkomna att hänga med på vår 10:e trailcamp i de magiska Transylvanienbergen. En natur och kultur som legat dold för de flesta i över 100 år. Det blir en kultur och äventyrs-och...   More info

British CAMPS Romania 2018

07 Jul 23:00 - 14 Jul 22:00 07 Jul 23:00 - 14 Jul 22:00 - Bran Bran
Bran, Brașov Bran, Brașov
Tabără Internațională de Limbă Engleză. Programe originale, educative și dinamice cu traineri și tineri animatori din MAREA BRITANIE...   More info


© 2018 Siguez