MAN TRANS 2k18

MAN TRANS 2k1813 Jul 09:00 - 17 Jul 23:59 - Arefu
Transzfogarasi út

Route
More info

TRANSZFOGARAS ÉS TRANSZALPINA MINDEN AUTÓ ÉS TÚRAKEDVELŐNEK!

A legszebb, legjobban autózható, az eszméletlen kilátással bíró, a bakancslistás Transzfogaras és Transalpina! Vegyük be közösen a hágókat az Adrenaline Rush Rally szervezésében!

5 NAP 4 ÉJSZAKA AZ AUTÓS PARADICSOMBA

!!! LIMITÁLT 50 FŐ !!!
Regisztráció:
goo.gl/forms/ZOBAaAoRMeVwjf012
Kedvcsináló cikk:www.origo.hu/auto/20161208-autos-elmenytura-a-transzfogarason.html
Kedvcsináló videó:
www.youtube.com/watch?v=0A6M-WEkKR0&t=1s
Kedvcsináló képek:
www.facebook.com/pg/adrenalinerushrally/photos/?tab=album&album_id=1442525989166099

Nevezés díja:

- 350 EUR / FŐ

Amit ezért kaptok:
- 5 nap 4 éjszaka reggelivel!
- Profi kamerás csapat (drón, video, képek) - > LensFlow
- Profi nagy hatótávú wokitoki minden autóba!
- Egyedi itinerek minden napra
- Extra infók, benzinkutak, fotó pontok, vendéglők!
- Ajándékcsomag minden résztvevőnek
- Helyismerettel és kapcsolatokkal rendelkező szervezői csapat - Adrenaline Rush Rally
- Rajtszámos matrica minden kocsira!
- Esti bulizások a hotelben
- Elképesztő környezet
- 25 különöző autó
- Egy életre szóló kaland ès Millió sztori
- 5 felejthetetlen nap autósoknak a világ legjobb útján!

Regisztráció: goo.gl/forms/ZOBAaAoRMeVwjf012

Részletek:

A baráti hangulat megtartása miatt limitált 50 fő tud csak részt venni a túrán! A túra előtt ismerkedős mini esemény, hogy ne idegenként érkezzünk meg a túrára.

Ez egy elég komoly program, amin a résztvevők a nyaralásukat kényelmesen szeretnék tölteni, ezért a résztvevőket válogatjuk személyes találkozások alkalmával. Mindannyiunk érdeke, hogy értelmes, intelligens, felelősségteljes csapattal töltsük el ezt az öt napot!

Ne gondolkozz túl sokáig, mert csak integetni fogsz tudni majd a szerencsés résztvevőknek!!

Befizetés:
Előleg 150 Euro, regisztrációtól számított 10 napon belül.

Fennmaradó összeg befizetése(200eur): 2018. 03. 15
Befizetési módok: Készpénz, utalás (adatokat a regisztrációs felületen fogjátok megtalálni.)

MENETREND:

1. nap - Korai indulással, kiutazás a szálláshelyre, este nagy hepaj a hotel teraszán!

2. nap - A 2014-ben átadott, hillclimb versenyeknek is otthont adó, tökéletesen autózható Transalpinát fogjuk végigjárni!

3. nap - Pihenő nap! Wellness, Foci, Erdőjárás, Ivászat. Aki nem fér a bőrében újra ellátogathat az Alpinára!

4. nap - A főfogás, a táj amit nem tudsz elsőre befogadni, ami megköveteli a tiszteletet, a világ legjobb útja a Transzfogaras! Ezt nem tudom nektek leírni milyen is lesz pontosan, ezt át kell élni! Eddig még senki sem panaszkodott!

5.nap - Ez egy szomorú nap, úgyhogy erről nem beszélünk.

SZABÁLYZAT:

Általános
Ez nem egy verseny, hanem egy baráti rendezvény, ahol a résztvevők saját szórakozásukra vesznek részt. A rendezvényre jelentkezők, automatikusan elfogadják a szabályzatot, és annak mindennemű következményeit.

Közlekedés
Mindenki önállóan közlekedik, az adott ország közeledési szabályzatának (KRESZ) megfelelően. A résztvevő saját felelőssége a szabályzat tanulmányozása, és ismerete. A szabályzatot megszegők, vagy a rendezők által veszélyesen közlekedőnek ítélt résztvevők azonnali rendezvény elhagyásra kötelezhetőek a szervezők által, pénz visszafizetés és anyagi kompenzálás nélkül.

Woki-Toki
Az esemény ideje alatt minden autónak a rendelkezésére áll 1db Woki-toki, 1db akkumulátor. Ezeknek az eszközönek az esetleges tönkremeneteléért a felelős résztvevő a felel, és az eszköz árát a rendezvény után 24 órával megtéríteni köteles.

Baleset
Mindenki, aki részt vesz a rendezvényen, tisztában van ennek veszélyeivel, és ennek tudatában saját felelősségére vesz részt a túrán. A rendezők (Adrenaline Rush Rally) semmilyen felelősséget nem vállalnak a rendezvényen bekövetkező esetleges balesetért, megbetegedésért, személyi sérülésért, halálesetért, anyagi károkért. Minden esetben az érintett feleket terheli a felelősség ilyen esetben. A károk anyagi megtérítéséért is a vétkes fél a felelős, ilyen esetben a szervezők nem vonhatóak felelősségre.

Részvételi díj Visszatérítés
A rendezvényre jelentkezők, az előleg valamint a teljes részvételi díj befizetése után visszatérítésre nem jogosultak. Természetesen, a résztvevők maguk részvételi jogát átruházhatják más személyekre, a szervezők előzetes beleegyezésével.

Média megjelenés
A résztvevők a rendelkezésükre bocsájtott matricákat(ARR, és szponzor matricákat egyaránt) kötelesek feltenni az esemény idejére jól látható helyre az autójukra, és azokat láthatóan kell tartaniuk a rendezvény ideje alatt. Amennyiben ez a feltétel nem teljesül nem vehetnek részt a rendezvényen. A matricák könnyen eltávolíthatóak, és semmilyen kárt nem okoznak az autókban, ezért a szervezők nem vonhatóak felelősségre adott fényezési hibákért.
A résztvevő beleegyezik, hogy az „Adrenaline Rush Rally” eseményhez kapcsolódó élményautózásról és róla fénykép-, valamint videós felvételek készüljenek, továbbá, hogy azokat a későbbiekben a szervező (Makay Bence) marketing célokra felhasználja.© 2019 Siguez