Sarbatorim 100 ani de la Marea Unire

Sarbatorim 100 ani de la Marea Unire29 Nov 19:00 - 05 Dec 22:00 - Alba Iulia
Alba Iulia

Route
More info

100 de ani de la Marea Unire

Romani din diaspora sunteti asteptati cu drag la cea mai mare sarbatoare a romanilor - 100 de ani de la Marea Unire
29 Noiembrie - 4 Decembrie 2018

Este cunoscut faptul ca ziua de 1 Decembrie este una dintre cele mai importante sarbatori ale romanilor. Aceasta sarbatoare va culmina in ziua de 1 Decembrie 2018 prin amploarea ei, organizarea, importanta si prin prezenta unor personalitati din tara si strainatate.
Prezenta Dvs. la acesta sarbatoare va ridica moralul romanilor si va da si mai multa culoare si importanta evenimentului.
Din nou va trebui sa stie toata lumea ca Romania este una singura si apartine cetatenilor romani oriunde s-ar afla ei in lume. De asemenea sa amintim tuturor ca Romania este o tara ospitaliera cu frumuseti naturale nemaiintalnite in alte parti ale lumii, cu traditiii si gastronomii care an de an atrag tot mai multi turisti straini.In aceasta perioada pentru oamenii de afaceri vom organiza o intalnire cu posibilitatea incheierii unor contracte de colaborare sau parteneriate in domeniile turism, constructii, imobiliare, comert, industria lemnului.
Aceasta invitatie este adresata voua romanilor si prietenilor Dvs. de catre agentia Velimed Travel impreuna cu colaboratorii nostri, presedinti ai asociatilor de romani din Europa, cu ajutorul carora vom organiza sosirea si sederea Dvs. in tara.
Va asteptam sa participati la acest eveniment impreuna cu prietenii din zona in care locuiti si chiar cu copiii Dvs. care poate nu au cunoscut Romania.
Note:
Intrucat in perioada 29 Noiembrie - 4 Decembrie zonele Alba Iulia, Cluj Napoca, Blaj, Sibiu vor fi foarte aglomerate va transmitem urmatorele detalii:
- Inscrierea persoanelor care doresc sa participle la acest eveniment va incepe in data de 15 Octombrie 2017 si se va termina dupa ocuparea celor 500 de locuri disponibile la hotelurile din zonele mai sus amintite. In acest sens inscrierile se vor face pe baza unui acont pana in data de 15 Februarie 2018.
- Avansul este necesar pentru rezervarea locurilor din hotel, rezervarea mijloacelor de transport si pentru editarea materialelor promotionale. Diferenta de plata se va face pana in data de 15 Iulie 2018.

Pentru mai multe detalii va rugam contactati presedintii asociatilor de romani si partenerii din anexa, sau Agentia Velimed Travel.

Despre Velimed Travel:
Fondată în 1995, Velimed Travel este o agenţie de turism tur operatoare situata in orasul Medias, judetul Sibiu, România.
Activitatea agenţiei acoperă o gama largă de servicii turistice in tara si in străinătate.
Echipa noastră formata din persoane care vorbesc fluent limbile Engleza si Maghiara răspund la toate întrebările si cerinţele pentru organizarea vacanţelor atât individual cat si pentru grupuri, programe sau proiecte de vizitare a obiectivelor turistice, excursii personalizate, seminarii, convenţii, congrese, festivaluri sau târguri internaţionale.
Partenerii noştri sunt profesionişti în diverse domenii din industria turismului: operatori de turism (hoteluri şi restaurante, agenţii de turism, in cea mai mare parte din ţări europene, dar şi din alte părţi ale lumii: Asia, America de Nord şi America de Sud, Africa), şcoli şi universităţi, industrie, agricultura, evenimente.

Contact Velimed Turism
Telefonic: Fix/Fax: 0040 269 841 835/0040 269845 131
Mobil: 0040 744 194 673
Pe email: office@velimed.ro; velimedtravel@gmail.com

De asemenea puteţi vizita si site-ul nostru www.velimed.ro unde puteti accesa programele turistice proprii, si ne puteti gasi pe siteul ministerului turismului si al ANAT unde suntem membrii din anul 1995.

Cu stima,
Manager Prof. Velicoglo Dumitru Virgil

PROGRAM 29.11 - 04.12.2018:
ZIUA 1 (29.11.2018): preluare de la aeroport (Cluj Napoca, Sibiu); transfer la hotel pentru cina si cazare.
ZIUA 2, 3, 4 (30.11 - 03.12.2018): mic dejun, cina si cazare la hotel.
In acest interval vom participa la festivitatiile de 1 Decembrie din Alba Iulia, si vom organiza excursii in Cluj Napoca, Salina de la Turda, Sibiu si Sighisoara.
In data de 4 Decembrie orele 14:00 va avea loc intalnirea oamenilor de afaceri.
Optional: in seara de 4 Decembrie participare la cina festiva de ramas bun, cu meniu traditional romanesc si program artistic.
ZIUA 5 (04.12.2018): mic dejun; transfer aeroport pentru zborul de retur.

TARIFE:
- 315 euro/pers. Hotel 3*
- 465 euro/pers. Hotel 4*

SERVICII ASIGURATE:
- 5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel 3* sau 4* si cina la hoteluri din zonele Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu;
- transport autocar;
- transfer aerport dus - intors;
- Excursii in Alba Iulia, Cluj Napoca, Salina de la Turda, Blaj, Sibiu, Medias, Sighisoara.

TARIFUL NU INCLUDE:
- bilet avion dus-intors;
- asigurarea medicala si storno;
- excursiile optionale;
- intrarile la obiectivele turistice si alte cheltuieli personale;
- 7 - 8 euro/pers. - pentru masa de pranz care poate fi servita optional in spatiile amenajate cu ocazia acestei sarbatori;
- 15 euro/pers. - protocol si inchirierea salii, pentru cei care doresc sa participe la intalnirea oamenilor de afaceri. *Optiunea se va anunta la inscriere;
- 45 euro/pers. cina festiva de bun ramas cu muzica, dans bauturi, mancaruri traditionale, program artistic. *Optiunea se va anunta la inscriere;

NOTE:
- Cina festiva cu program artistic va include servirea mesei formata din aperitiv, baututri alcoolice si nealcoolice, meniu principal, meniu secundar, salate, desert;
- Transferul de la aeroportul din Bucuresti se va calcula in functie de numarul de persoane care vor ateriza pe Otopeni;
- Daca numarul persoanelor participante este mai mic de 150, pretul se recalculeaza;
- Cina festiva si intrunirea oamenilor de afaceri se va realiza pentru un grup minim de 150 de participanti;
- Agentia de turism Velimed Travel isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, dar care insa nu afecteaza cu nimic pretul si programul turistic;
- Nominalizarea exacta a hotelurilor se va face cu 10 zile inainte de plecare;
- Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare. Rezervarile si inscrierile se fac in baza unui acont de 150 euro respectiv 200 Euro (in functie de pachetul ales);
- Agentia de Velimed Travel este asigurata la societatea de asigurare si reasigurare OMNIASIG SA, prin polita seria H nr. 24011/09.04.2017.


Past Events

MailArt cu tema "Alba Iulia - istorie și multiculturalism" 2018

01 Dec 15:00 - 18:00 01 Dec 15:00 - 18:00 - Alba Iulia Alba Iulia
Alba Iulia Alba Iulia
Primăria Municipiului Alba Iulia Fundaţia Inter-Art Aiud, România Organizează Expoziţia Internaţională de Mail Art ALBA IULIA istorie și multiculturalism Alba Iulia 2018 2018...   More info

Un milion de romani sa joace Hora Unirii la Alba Iulia!

01 Dec 23:00 01 Dec 23:00 - Alba Iulia Alba Iulia
Muzeul Unirii Alba Iulia Muzeul Unirii Alba Iulia
Hai sa sarbatorim 100 de ani de Unire, asa cum se cuvine. Sa redescoperim mandria nationala si patriotismul si sa ne sarbatorim ca natiune asa cum se cuvine. Cea mai mare hora din...   More info


© 2019 Siguez